donderdag 22 november 2012

3000 !! Give away !


Bijna 3000 leden !! Dat vraagt om een feestje en daarom organiseren wij een give away !
Je kunt 2 keer kans maken op het boekje Amigurumi & Forest Friends van Tessa van Riet.
Wil jij graag 1 van de boekjes winnen ? Lees dan hier onder snel even verder. 

Wat moet je doen ? 

1) Wordt lid van ons blog (als je dat nog niet bent) en laat een reactie achter onder dit blog bericht. Vertel waarom jij dit boekje graag wilt winnen. Als de leden teller op 3000 komt te staan dan wordt deze give away gesloten en daarna zullen wij de winnaar op het blog bekent maken. 

2) Like us op Facebook en laat je reactie achter bij het bericht over de give away. Vertel ook daar waarom jij het boekje graag zou willen winnen. Deze actie sluit ook op het moment dat lid 3000 zich heeft geregistreerd. Tot die tijd kun je reageren. Daarna zullen wij de winnaar van Facebook bekent maken. 

Good luck to you all !!

 


35 opmerkingen:

 1. Ik doe heel graag mee met deze give away. Als ik het boekje win ga ik het kado geven aan een lieve vriendin :-) (Zelf heb ik hem natuurlijk al meteen gekocht toen hij uitkwam)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. ik zou graag het boekje willen winnen omdat haken mijn passie is. dit boekje heeft kei leuke patronen om te maken. ik ben fan van amigurumi haken. groeten Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben lid en ik wil heel graag het boekje winnen omdat ik ernstig toe ben aan inspiratie en de donkere wintermaanden zich juist zo lenen voor het hekan op de bank

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben al lid, maar wil heel graag in aanmerking komen voor deze superleuke Giveaway.
  Groetjes Leanne.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik doe mee! Volger op Facebook was ik al, nu ook hier!
  Ik zou het boekje graag willen winnen omdat ik er inmiddels al erg nieuwsgierig naar de inhoud en de haakseltjes ben geworden. Het is al zo vaak voorbij gekomen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik volg je al langer via facebook en ben al lang volger. Maar ik doe natuurlijk heel graag mee om dit boek te winnen. Inspiratie kun je nooit genoeg hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Joehoeeeeeeeeeeeeeee 2x kans leukleukleuk!!!Zou zo welkom zijn voor onder de boom !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe ook erg graag mee, heb het boekje ook al maar mijn lieve mama nog niet en deze woont toch 150 km van mij vandaan dus even snel binnenspringen zit er niet in.
  Volger ben ik zowel hier als op de FB pagina al vanaf het eerste uur.

  groetjes viki

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik zag net dat ik nog géén volger was van deze blog, dus snel gedaan!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik wil dit boekje graag winnen zodat ik leuke nieuwe patronen kan haken als ontspanning na het harde studeren!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Gaaf hier wil ik wel kans op maken dus ik doe mee.

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik doe heel erg graag mee, als moeder van 5 geeft haken mij enorm veel ontspanning,
  maar heb niet altijd het geld om de boekjes te kopen. Heb Amigurumi en More en vond deze zo
  geweldig, dat deze vast ook super tof moet zijn !!

  X

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vergat nog te zeggen waarom ik mee doe! Ik heb dit boekje al een tijdje boven aan mijn lijstje staan, die vorige is ook zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Ik wil graag dit boekje winnen zodat ik mijn beste vriendin kan laten zien dat haken heel leuk is! Ze wil het graag en vind al die patroontjes van jullie leuk, maar heeft een extra zet (zoals een leuk boekje!) nodig om echt van te start te kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Oh, wat een supergroei maakt de site door! Gefeliciteerd met dit succes!
  Ik zou dit boekje graag willen winnen zodat ik weer nieuwe amigurumi kan maken. De patronen van Tessa haken heerlijk weg én ik ben dol op het bos en al zijn bewoners ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Wat een geweldige give away! Gefeliciteerd met de vele volgers, er zullen er nog velen volgen! Hoewel..... het lukt mij niet om volger te worden. Wanneer ik op het lieve uiltje op de slinger klik... gebeurt er he-le-maal niets....!! Ik lees de blog wel dagelijks en ben ook lid op de website. Daarom toch maar een gokje.
  Ik zou het boekje gewoon heel graag willen winnen voor mezelf! Ik haak al meer dan 20 jaar beestjes (toen heette het alleen nog geen amigurumi) en heb de patronen wel een beetje gezien. Daarom zijn nieuwe patronen heel welkom en deze zijn wel heeeeel erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Gefeliciteerd met het bijna behalen van 3000 leden!
  Ik wil dit boekje graag winnen omdat ik over 2 weken uitgerekend ben. Dan kan ik op mijn kraambed lekker deze bosvriendjes haken en de babykamer nog verder opleuken!

  Groetjes,
  Marie-Thérèse

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Ik doe heel graag mee! Ben zooooooo verliefd op het uiltje! Die wil ik heel graag maken.

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Ik doe heel graag mee, want van dit boekje zijn al zoveel leuke reacties gekomen dat ik toch wel heel nieuwsgierig ben als haakverslavende.

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Ik zou graag dit boekje winnen omdat haken nu mijn grote hobby is.
  doordat ik vorig jaar ben aangereden kan ik mijn oude hobby niet zo goed meer uitoefenen. maar het haken gaat goed.
  en zit iedere avond heerlijk te haken,en dit prachtige boekje zou ikgraag winnen want er staan leuke dingen in.

  sieneke

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Oh, wat een leuk boek. Ik ben van kleins af aan al helemaal gek van haken, mijn kinderen vinden de creaties ook erg leuk (de jongste vindt ze ook erg lekker). Dit zou weer een leuke uitbreiding van mijn patronen zijn

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Waarom ik dit boekje zou willen winnen? Om de hele simpele reden dat ik een amigurumi verslaafde ben en elk boek in mijn kast wil hebben staan :P

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Ik zou het boekje graag winnen. Zodat ik het mijn zusje cadeau kan doen. Ik heb het namelijk net voor mijn verjaardag (6 nov) gehad. En zij vond het boekje ook zo leuk.

  We hebben net een rotperiode achter de rug door familieomstandigheden en ze kan wel wat leuks gebruiken. Dus als ik dit boekje mocht winnen, dan is hij haar van harte gegund.

  Groetjes van Marieke

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hey hoi! Tijdens mijn opname van 4 maanden in het ziekenhuis zocht ik leuke ontspanning om mijn narigheid even opzij te kunnen zetten. Via een medepatient ben ik met amigurumi haken in contact gekomen. Ik heb het mezelf aangeleerd en sindsdien heb ik dit (positieve) virus te pakken gekregen. Het heeft mij door de moeilijke periode heen gesleept, en na een paar geprinte patronen van de zuster, hoop ik nu op een eigen boek met patronen zodat ik niet meer hoef te vragen en lenen. Groetjes Irene

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Ik vind het fantastisch dat er in zo'n korte tijd zoveel nieuwe leden bij amigurumi-haken terecht zijn gekomen en zich hebben aangemeld. En daarom is dit een prachtige actie! Waarom zou ik zelf het boekje willen winnen? Ik vind het een orgineel boekje, met andere patronen dan de meeste andere beestjes. Dat geeft mij weer inspiratie om zelf verder te ontwerpen.Succes met het vervolg van de website. groetjes ami-fan

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Nou als dat geen toeval is... Ik was gister met mijn dochter in de stad en toen stond ik juist met dit boek in de handen! We hebben er samen in staan neuzen en genoten van de prachtige dingetjes die erin staan... Maar vandaag is mijn dochter jarig en we hadden al erg veel geld uitgegeven dus hebben we hem maar weer terug gezet. Een prachtig boek en ik zou er alles wel uit willen haken ;-) daarom wil ik hem graag.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Na 36 operaties en veel chronische ziekte, en elke keer afscheid nemen van lichaamsfuncties... erg blij dat ik toch geprobeerd heb of ik nog haken kon...
  Ja het lukt!
  Ik ben weg van deze diertjes, en heb nu van Kruidvat 3 boekjes, deze zou een welkome aanvulling zijn. Ik zou dit nooit zeggen als ik niet door een persoonlijk proces ga als nu; maar ik vind dat ik wel eens een positief gebeuren in mijn leven mag hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Ik moet vandaag een kaakoperatie ondergaan waardoor ik voorlopig niet toekom aan mijn grootste hobbies: eten en kletsen. Wat zal mijn man blij zijn dat ik dan niet chagerijnig op de bank zit met afkickverschijnselen, maar in alle rust uit dit boekje kan haken :D

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Beetje moeten zoeken, maar het is me gelukt - ik ben lid 2990 (mooi getal) nog 10 te gaan.
  Waarom zou ik het boekje willen winnen? ten eerst : het staat la een tijdje op mijn verlanglijstje - ten tweede : met 3 jonge kinderen, kan ik niet vlug genoeg haken en frutselen, de figuurtjes zijn zo leuk dat ik ze waarschijnlijk allemaal 3 keer ga haken, zodat geen enkel van mijn kindjes er eentje minder heeft dan de ander ... Kortom : de haakspullen liggen al klaar

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik doe graag mee. Het eerste boekje was ook al zo leuk. Het zou een leuk kerstkadootje zijn. Ook voor mijn 2 dochters die ook van haken houden.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Ja natuurlijk zou ik deze graag willen winnen! Eerlijk gezegd staat ie ook al op mijn kerstlijstje, maar mocht ik hem winnen, kan ik mooi de wol vragen voor de fantastische patronen die in het boek staan! 2 vliegen in 1 klap! Ik ga duimen... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 32. Ik zou het boekje super graag willen winnen, omdat ik dan nog meer mensen versteld kan doen staan over de leuke en hippe/moderne dingen die je kan haken. Af komen van het stoffige imago...!!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik zou het boekje erg graag willen winnen. Mijn nicht heeft sinds een half jaar een kleintje en voor haar maak ik al amigurumi´s, maar nu is ook mijn buurvrouw zwanger voor haar wil ik ook een leuk kraamcadeautje geven.. Natuurlijk moet ik dat uit dit boekje hebben. Maar het is niet alleen voor hun, ook in mijn vensterbank kunnen er nog wel een paar leuke lieve amigurumi´s bij.

  BeantwoordenVerwijderen