maandag 24 september 2012

Oproep van Echtstudio, wie helpt amigurumi promoten ??

Van 31 oktober tot en met 4 november 2012 is de Kreadoe beurs er weer in het jaarbeurs gebouw in Utrecht, Nederland. Echtstudio zal dit jaar ook met een grote stand aanwezig zijn op de beurs om daar amigurumi haken te promoten. Ze verkopen tevens allerlei amigurumi materialen en patronen. Om "de amigurumi" eens extra  in het zonnetje te zetten wil Echtstudio een soort tentoonstelling maken van allerlei verschillende amigurumi's. Deze worden dan op de bovenste planken in de stand geplaatst, zodat iedereen ze wel kan zien, maar dat men er niet aan kan komen of ze  "per ongeluk" mee kan nemen. Op deze manier maar dan enkel hoog. (zie foto)


Nu zou Echtstudio het heel leuk vinden om hier zo veel mogelijk amigurumi's voor te kunnen gebruiken, maar daar hebben zij jullie hulp voor nodig ! Woon je in de buurt van Alphen aan den Rijn in Nederland en heb jij amigurumi's die je wel uit wilt lenen voor deze tentoonstelling ? Dan kun je ze na afloop weer in de studio af komen halen. Woon jij helemaal niet in de buurt maar vind je het initiatief toch erg leuk en wil je één of meer te haken daarvoor die daarna in de studio blijven staan ?
Dat is natuurlijk ook hartstikke leuk ! Neem dan contact op met Kim Poelwijk via info@echtstudio.nl
of stuur een doosje met jouw te geven amigurumi's voorzien van een labeltje met je naam er op en een begeleiden briefje naar: Echtstudio, Prins Hendrikstraat 115, 2405 AH in Alphen aan den Rijn.
En wie weet zijn jouw ami's wel door ruim 30.000 personen te bewonderen op de Kreadoe ! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten